Uitstekende Service & Kwaliteit
Telefoons & Abonnementen
Reparaties klaar terwijl u wacht
Ook voor bedrijven
logo
hallmark Bel ons op: 0174 - 715000

Maak kennis met GSM Westland

Wij staan voor service en zeggen eigenlijk vaak dat iets bij ons onder service valt. Waar een ander iets voor rekent, loop je bij ons zo de deur uit! Wij krijgen dan ook vaak de vraag.. Hoe doen jullie dat toch? Je kan toch niet altijd alles gratis doen. Waarom wij dit doen? Omdat wij van de ouderwetse service niet zoveel meer zien deze tijd. Het is vaak voor ons een kleine moeite en hebben jou erg geholpen. Jij bent tevreden en zal ook voor je reparatie, abonnementje of hoesje hier komen.. Of op de verjaardag van je vriendin vertellen hoe fijn je door ons geholpen bent.

Dit is ons veel meer waard, dan dat kleine bedrag wat wij dan aan jou zouden vragen!

GSM Westland

Ons team

John van der Sande

John weet alles op het gebied van reparaties. Zelfs als hij het niet weet, zal hij net zolang doorgaan met zoeken totdat hij wel weet wat er mis is met jou toestel! Hij vind het belangrijk dat er kwaliteit materialen gebruikt worden op jouw toestel en als je storing heb, zal het zeker opgelost worden.

Astrid van der Sande

Astrid is ons manusje van alles. Je ziet haar misschien niet zoveel, maar ze verricht heel veel werk vanachter de schermen.

Manouk Vermeer

Manouk weet veel meer dan jullie denken. Of het nou op het gebied is van abonnementen, telefoon verkoop of reparaties.. Manouk is van alle markten thuis! Niet een vraag is te gek voor haar. Ze kan jouw telefoon instellen naar hoe jij het zelf wil, abonnement verkopen of je toestel uit een storing halen.