Uitstekende Service & Kwaliteit
Telefoons & Abonnementen
Reparaties klaar terwijl u wacht
Ook voor bedrijven
logo
hallmark Bel ons op: 0174 - 715000

Sluit je mobiele abonnement af bij GSM Westland in De Lier

Abonnementen zakelijk en particulier.


Abonnementen bij GSM Westland

Het idee dat u teveel betaald of dat uw abonnement goedkoper kan? Veel providers laten vaak niks van zich horen als u een paar tientjes extra betaalt. Wij werken samen met onder andere KPN, T-Mobile, Vodafone, en BEN. Wij nemen graag de tijd om met jou samen te bepalen welk abonnement en provider het beste bij jou past!
Wij bieden dezelfde prijzen aan als de rest van de providers, alleen bij ons kunt uw altijd terug komen voor een vraag of een beetje uitleg.

Wat wij vooral belangrijk vinden is dat je blij bent met je provider en dat als je een keertje niet blij bent, dat je dan ook gewoon geholpen word!

 

GSM Westland service

Bij GSM Westland staat service verlenen voorop. Dit geld niet alleen voor de reparatie of voor het advies van je telefoon, maar ook voor het afsluiten van je mobiele abonnement.
Heeft u een probleem met uw abonnement? GSM Westland lost het graag voor u op. Bij de meeste providers staat u tientallen minutenlang in de wacht of wordt u van het kastje naar de muur gestuurd. Wij bij GSM Westland gaan voor u op onderzoek uit waar het probleem ligt of we nemen contact op met de provider. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken en lossen wij alles voor u op.
Heeft u vragen over uw abonnement kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen in onze winkel. Wanneer u een abonnement bij ons heeft afgesloten beantwoorden wij gratis uw vragen en lossen we alles voor u op.

 

Telefoon in abonnement afsluiten

Graag uw telefoon in het abonnement afsluiten? Dit kan bij GSM Westland! Wij zijn een onafhankelijke aanbieder van mobiele abonnementen. Bij ons kunt u zelf een telefoon uitkiezen dat u graag in het abonnement wilt hebben. Hiermee zit u niet aan bepaalde pakketten verbonden of word u niet in een bepaalde richting geduwd, omdat de provider graag dat abonnement wilt verkopen.

 

Los abonnement afsluiten

Liever een abonnement los van uw telefoon afsluiten? Ook dit is mogelijk bij GSM Westland! Samen met u gaan wij kijken welke provider het best bij u aansluit en welke het voor u het voordeligst is. Weet u niet hoeveel MB en belminuten u nodig heeft? Dat geeft helemaal niks. Aan de hand van vragen en kennis weten wij vaak wat voor abonnement u het best bij ons kunt afsluiten.

 

Verlengen

Tevreden met uw abonnement en wilt u deze graag verlengen? Dat mag ook! Wij verlengen uw abonnement zodra dat nodig is, ook we kunnen eventueel kijken of u misschien voor hetzelfde geld meer data of belminuten kunt krijgen. Wanneer u het abonnement bij ons laat verlengen ontvangt u ook direct de GSM Westland service dat bij onze abonnement zit.
Doe onze Verlengchecker om te kijken of u verlengbaar bent!

Op zoek naar een zakelijk abonnement?