Reparaties klaar terwijl u wacht
Uitstekende Service & Kwaliteit
Telefoons & Abonnementen
Ook voor bedrijven

Over ons

WERKZAAM VANUIT 5 VESTIGINGEN

Met ingang van februari 2013 zijn wij werkzaam vanuit vijf vestigingen gesitueerd in het Westland, Lansingerland, Schouwen, Waterland en Betuwe. Hierdoor hebben we een unieke werk gebied en kunnen wij ten alle tijden inspringen op de wensen van de consument. Met precieze, snelle en persoonlijke service hebben wij maandelijks tientallen toestellen gerepareerd met de meest diverse problemen zoals scheuren in het glas, waterschade, accu problemen en kapotte microfoontjes. In deze grote regio bieden wij onze service aan, waarbij we consumenten kunnen helpen met het oplossen van een defect toestel en/of tablet. Als vanzelfsprekend doen wij dit op een persoonlijke servicegerichte manier.

 

SNELLE SERVICE

Dankzij onze snelle service duurt de reparatie gemiddeld een half uur, waardoor u uw toestel maar beperkte tijd hoeft te missen. Wel stellen wij het op prijs als u vooraf een afspraak maakt zodat u een zo kort mogelijke wachttijd heeft. Uw data blijft tijdens de reparatie in tact. Dat wil zeggen dat wij in tegenstelling tot veelproviders uw toestel niet resetten naar de Fabrieksinstellingen. U kunt na de reparatie weer gewoon doorgaan met waar u gebleven was, zoals het bekijken van foto’s en het versturen van e-mails en sms-jes. Uw gegevens blijven op uw toestel blijven staan.

“Dankzij onze snelle service duurt de reparatie gemiddeld een half uur, waardoor u uw toestel maar beperkte tijd hoeft te missen”

 

HOGE KWALITEIT ONDERDELEN

We werken alleen met originele onderdelen om onze kwaliteit te waarborgen. Verouderde modellen zijn hier een uitzondering op i.v.m. het niet beschikbaar zijn van originele onderdelen. Denkt u hierbij aan toestellen ouder dan 5 jaar. Wij geven op iedere reparatie 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen. Mits er geen spraken is van val-/stoot-/breuk- of vloeistof schade na de uitgevoerde reparatie.Al onze genoemde prijzen zijn incl. 21%BTW. U kunt bij GSM Westland pinnencontant of door middel van overboeking betalen.

Reparaties klaar terwijl u wacht
Uitstekende Service & Kwaliteit
Telefoons & Abonnementen
Ook voor bedrijven