Uitstekende Service & Kwaliteit
Telefoons & Abonnementen
Reparaties klaar terwijl u wacht
Ook voor bedrijven
logo
hallmark Bel ons op: 0174 - 715000
Terug
Home » Producten » iPhone X Oplaadpunt vervangen

iPhone X Oplaadpunt vervangen

Artikelcode 736

Het vervangen van het oplaadpunt van de iPhone X

100,-
Levertijd: Boek Online. Klaar terwijl je wacht!
  • Eenvoudig online boeken
  • Uitstekende service
  • 3 maanden garantie

Meer informatie

Weleens je oplader er verkeerd om ingestoken of moet je je telefoon op een bepaalde manier neerleggen om te kunnen opladen?

Het kan dan zijn dat er wat vuil in je oplaadpunt zit of dat je oplaadpunt kapot is.. Binnen een uur heb jij weer een telefoon die werkt!

Probeer niet zelf het vuil uit je telefoon te halen. Dit doen wij uit service om te voorkomen dat jouw oplaadpunt kapot gaat!

Ons advies over iPhone X Oplaadpunt vervangen reparatie

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan snel contact met ons op voor een goed advies.

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan snel contact met ons op voor een goed advies.

Uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd

Heeft u schade aan uw smartphone of tablet? Maak kennis met de reparatieservice van GSM Westland. Wij zijn een erkend reparatiebedrijf en repareren toestellen van alle bekende merken. Via onze website kunt u uw reparatie eenvoudig aanmelden.

3 maanden garantie op de reparatie

Bij GSM Westland vertrouwt u op een ongekende service. Zo repareren wij altijd met juiste onderdelen en ontvangt u 100% garantie op de reparatie die wij voor u uitvoeren.

Service staat voorop!

GSM Westland geeft de ouderwetse service die je van vroeger gewend bent. U bent altijd welkom in de winkel voor een vraag over je smartphone of tablet. Wij zullen u zoveel mogelijk helpen om het duidelijk voor u te maken. Nieuw toestel? Gegevens worden gratis overgezet naar u nieuwe toestel.

  • Reparatie klaar terwijl u wacht

    De meeste van onze reparaties duren ongeveer tussen 30 en 60 minuten. Dit geeft jouw de mogelijkheid om hier te wachten in de winkel en binnen no-time weer met een hele smartphone naar buiten loopt.

  • Uitstekende garantie

    Altijd 3 maanden garantie op je reparatie. Wij werken alleen met juiste onderdelen. Mocht je dus een storing hebben? Dan mag je hier altijd mee terug komen. Garantie geldt natuurlijk alleen buiten val, water en stootschade.

  • Verzekerd? Gratis schaderapport

    Ben jij verzekerd voor schade en wil jou verzekeraar precies weten wat er kapot is? GSM Westland maakt gratis een schaderapport zodat jou verzekeraar precies weet wat er gerepareerd moet worden.

Mocht het voorkomen dat jouw apparaat niet tussen onze reparaties staat, geen paniek! Dit betekent natuurlijk niet dat wij het niet kunnen repareren,  het komt alleen niet zo vaak voor.
Wat je kunt doen is contact met ons opnemen en doorgeven welk model je hebt en om welke reparatie het gaat, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Wij nemen dan netjes contact met je op en bespreken het probleem. Je kunt er dan zelf voor kiezen dit wel/niet te laten repareren.

Je kunt bij ons in de winkel betalen zodra je jouw apparaat ophaalt. Dit kan in de winkel met PIN en contant. Bedrijven kunnen eventueel op factuur betalen, mits deze gegevens bij ons bekend zijn.

Wij werken met een hele hoop verzekeraars samen en ze hebben allemaal verschillende voorwaarden. Het is belangrijk dat jij bij je eigen verzekering nagaat waarvoor je verzekerd bent. Wij kunnen je wel helpen met een schadeformulier, zodat het voor jou verzekeraar duidelijk is wat er precies kapot is.