Waterschade

Home Waterschade

Uw mobiele telefoon heeft water- of vochtschade opgelopen. Wat moet u doen?

Voer de volgende drie stappen hieronder zo snel mogelijk uit. Dit verhoogt de kans op een succesvolle reparatie.

Stap 1

Als uw mobiele telefoon(Smartphone) met water of andere vloeistof in aanraking is geweest, zet deze dan direct uit en doe hem niet meer aan! Stond het toestel al uit, ook dan zet u deze niet meer aan. Door de aanraking met vloeistof kan er intern kortsluiting ontstaan, waardoor de het toestel (gedeeltelijk) onbruikbaar kan worden. Hierdoor verkleint de slagingskans van een reparatie.

Stap 2

Neem contact op met een ervaren mobiele telefoonreparatie service zoals GSMWestland. Het zelf laten drogen van uw toestel met behulp van een oven, magnetron of fohn zal uw toestel niet ten goede komen. Door verhitting vind oxidatie plaats, waardoor het toestel sneller onbruikbaar wordt.

Stap 3

Breng uw toestel zo snel mogelijk naar GSMWestland of stuur het toestel naar ons toe. Hoe sneller we het toestel met waterschade ontvangen, hoe groter de kans dat de reparatie succesvol verloopt.

Wat doet GSMWestland met waterschade?

Wij zullen het toestel na ontvangst direct uit elkaar halen en deze behandelen middels unieke schoonmaak procedure.
 Het gehele toestel wordt intern gereinigd door een speciale elektronische reinigingsmachine. Eventuele ontstane oxidatie op het moederbord wordt hiermee verwijderd en het vocht wat nog aanwezig was wordt hiermee voor 100% verdreven. In 60% van de gevallen zal het toestel weer als vanouds functioneren.. Na de reinigings procedure wordt het toestel weer in elkaar gezet en wordt er onderzocht welke onderdelen defect zijn en vervangen dienen te worden.

Wat gaat mij dit kosten?

Je ontvangt vervolgens een prijsopgave voor de reparatie. Gaat u akkoord met de prijsopgave, dan vervangen we de defecte onderdelen en zetten we het toestel weer in elkaar. Na een laatste volledige controle kan het toestel worden opgehaald. Indien verzenden de voorkeur heeft, verzenden wij deze per aangetekende post. De verzendkosten worden dan wel extra door berekend. Een waterschade behandeling kost altijd €25,00. Dit zijn de kosten voor de schoonmaak behandeling en het onderzoek. Mocht de prijsopgave te hoog zijn, of is de mobiel niet meer te herstellen dan blijft het bij de €25,00 schoonmaakkosten. Kunnen we de telefoon herstellen en werkt hij weer naar behoren dan brengen wij €40,00 in rekening buiten de bijkomende reparaties aan defecten.

Hoe lang duurt de reparatie?

De gemiddelde behandelingstijd van waterschade reparaties is tussen de 1 en 2 werkdagen. Spoedreparaties zijn in overleg mogelijk. Houd hierbij rekening dat de behandeling in de machine tenminste 1 uur tijd in beslag neemt. Je kunt je toestel altijd zonder afspraak naar een van beide vestigingen brengen of versturen. Zie onze adres en contact gegevens. E-mail je vragen naar info@gsmwestland.nl of bel ons tijdens openingstijden.

Afspraak maken?

Dan verwijzen wij u graag door naar onze aanvraagformulier(link). Hier kunt u met ons een afspraak inplannen!

UA-102246936-1 
GSMWestland

GSMWestland

Maak nu een afspraak