Seniorentelefoons

Home Seniorentelefoons

Doro Seniorentelefoon

Doro is een van de meest bekende en gewaardeerde ondernemingen op het gebied van seniorentelefoons. Deze telefoons helpen ouderen om in contact te blijven met hun naasten, familie en vrienden.

Bij GSMWestland verkopen en kunnen wij u adviseren over Doro telefoons. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen en te begeleiden. Bij ons betaald u nooit te veel, GSMWestland hanteert scherp en concurrerende prijzen!

doro-logo

Wanneer u kiest voor een Doro telefoon kiest u voor kwaliteit en service. Doro beschikt namelijk over een uitstekende klantenservice wiens medewerkers de producten nagenoeg uit hun hoofd kennen. Zij kunnen u alles vertellen over de werking en de instellingen van de Doro telefoons.

0Doro_Liberto_825_black_steel_right 0Doro_Secure_347_right

Doro is een Zweedse producent en marktleider van telefoons voor senioren. Met meer dan 37 jaar ervaring in de telecomsector, focust het bedrijf op het ontwikkelen en verkopen van producten, software en TeleCare en Health – oplossingen die speciaal worden aangepast voor senioren. De Doro senioren smartphone is speciaal ontworpen voor senioren. Met deze senioren smartphone wordt het eenvoudig om e-mail te versturen, mobiel te internetten en foto’s maken en delen via het touchscreen.

Wilt u meer informatie? Gebruik dan het contactformulier van GSMWestland aan de rechterzijde van deze pagina!

UA-102246936-1 
GSMWestland

GSMWestland

Maak nu een afspraak